Keert Hayden Panettiere terug voor 'Heroes Reborn'?

De actrice zou het in ieder geval jammer vinden als haar personage door iemand anders gespeeld zou worden.

Zilko Tarici, 20 april 2014 13:44

In februari kondigde NBC al aan dat ze de serie Heroes nieuwe leven in zullen blazen met een nieuwe miniserie genaamd Heroes Reborn, die in 2015 voltooid zal zijn. Sindsdien is er eigenlijk niks meer bekendgemaakt over de miniserie. Een van de meest prangende vragen is of de oorspronkelijke castleden zullen terugkeren. Bij de aankondiging van Heroes Reborn liet Jennifer Salke, hoofd van NBC Entertainment, al weten dat ze niet uitsluit dat sommige van deze castleden zullen terugkeren. Een actrice, Hayden Panettiere, die de rol van cheerleader Claire Bennet speelde, kunnen we nu misschien van de lijst afstrepen.
''De aankondiging van Heroes Reborn kwam nogal als een verrassing. Volgens mij hoorde ik het via mijn nichtje. Ze stuurde me een sms'je en vertelde me erover. Ik bedoel, wij hebben er niks mee te maken, het wordt interessant om te zien hoe ze dit gaan rebooten... Volgens mij gaat hem om een stel nieuwe personages. Wie weet? Het is interessant want je hebt zoiets van 'Dat was onze show, ons thuis, onze familie', iets waar we een groot aandeel in hadden. Ik hoop dat niemand onze personages speelt, dat zou toch wel pijnlijk zijn. Ik wens ze in ieder geval succes.''

Er is dus verder nog niks bekend over de plot van Heroes Reborn, maar de 13 afleveringen zouden een op zichzelf staand verhaal vertellen, voorafgegaan door een webserie die als prequel fungeert.


Bron: Cosmopolitan

Lees meer over: heroes reborn, hayden panettiere, heroes, tim kring, milo ventimiglia

Informatie over de serie: Heroes Reborn

Populair nieuws