Mogelijk andere held in 'The Punisher'

Mogelijk andere held in 'The Punisher'

Wie zijn de beste opties?

Jim Pedd, 29 augustus 2017 om 12:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Later dit jaar komt The Punisher op Netflix te staan, waarin Jon Bernthal terugkeert als de man die uit is op wraak. Korte tijd dachten we dat hij wellicht de enige Marvel-held die in de serie te zien zou zijn, maar nu laat C.B. Cebulski - een van de SVP’s van Marvel - weten dat er nog een Marvel-held te zien zal zijn.
Tijdens de Asia Pop Comic-Con vertelde Cebulski: “er komt wellicht nog een Marvel-held voor in The Punisher.” Natuurlijk wilde hij niet vertellen welke held dat dan zal zijn, maar we durven wel te speculeren. In de credits van The Punisher weten we dat stuntcoördinator Chris Brewster meewerkt aan de show. Hij was eerder actief bij Daredevil, wat impliceert dat dit een mogelijkheid is.

Tegelijk zijn er ook gebeurtenissen aan het eind van The Defenders die we in het achterhoofd moeten houden. Het eind van die show lijkt eerder te impliceren dat iemand als Iron Fist (Finn Jones) in The Punisher voorkomt. Wie het daadwerkelijk wordt merken we snel - naar het schijnt is de Marvel-serie in november te zien.

Bron: MCU Exchange

Lees meer over: The Punisher, Marvel, Netflix, Jon Bernthal, CB Cebulski, The Defenders, Finn Jones

Populair nieuws