search
Amazon geeft Transparent vijfde seizoen
Series / Nieuws

Amazon geeft Transparent vijfde seizoen

Het succesverhaal gaat verder...

Amazon heeft bekend gemaakt dat haar serie 'Transparent' met zekerheid een vijfde seizoen krijgt. Helemaal als een verrassing komt dit nieuws uiteraard niet. Niet alleen scoort de reeks uitstekend bij de critics, daarnaast realiseert ze ook prima kijkcijfers. Sinds de lancering van het eerste seizoen van Transparent wist ze bovendien ook reeds meerdere prijzen in de wacht te slepen. De kers op de taart zijn uiteraard de twee Golden Clobes, maar ook niet minder dan acht Emmy's. Op dit ogenblik is Transparent zelfs genomineerd voor nog eens zeven Emmy Awards. Het kan haast niet op!


"We zijn Amazon bijzonder dankbaar voor het feit dat ze vertrouwen blijft hebben in ons schitterende project. Dat samen met het vertrouwen van ons publiek en de warme reacties die we keer op keer mogen ontvangen zorgt er voor dat we met veel plezier werken aan een vijfde seizoen van Transparent", aldus Jill Soloway in een statement na de bekendmaking van het vijfde seizoen.

De bekendmaking van het vijfde seizoen komt er dus nog vooraleer seizoen 4 van start gaat. De première hiervan staat immers in de planning voor 22 september. De productie van het vijfde seizoen zal dan ook pas in het komende jaar worden aangevat. Wanneer seizoen 5 dan precies te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen