search
Acteur ontkracht fantheorie 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Acteur ontkracht fantheorie 'Game of Thrones'

Nee, Bran is niet de Night King.

Er is een belangrijke theorie binnen de fangemeenschap van HBO's Game of Thrones. Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) zou niemand minder dan de Night King zijn. Sommigen denken dat zijn tijdreis-mogelijkheden er uiteindelijk toe leiden dat hij de Night King wordt. Ondanks dat we in het zesde seizoen natuurlijk het ontstaan van de schurk zagen.


Volgens Hempstead-Wright is er een link tussen de twee, maar niet zoals fans denken. Dat vertelt hij tijdens een interview met Vulture. "Ik denk dat ze niet zozeer dezelfde persoon zijn, maar meer twee oeroude wezens in Westeros. De Three-Eyed Raven is er al wie weet hoe lang en de White Walkers bestaan ook sinds het begin der tijden. Zoals we gezien hebben, zijn ze geschapen door de Children of the Forest en veel ouder dan dat kan het niet worden," laat Hempstead-Wright weten.

"Wellicht kunnen we ze zien als twee personages met grote kracht: een van hen is als het Monster van Frankenstein, door niets dan haat en geweld gedreven en Bran gebruikt zijn krachten voor het goede. Ik wil weten waarom de Night King de mensheid zo graag wil vernietigen. Dat zullen we wellicht volgend seizoen te zien krijgen."

Wanneer dat seizoen te zien is, weten we nog niet, al kunnen we wel speculeren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen