search
Promo aflevering 4 'Game of Thrones' seizoen 4

Promo aflevering 4 'Game of Thrones' seizoen 4

Verder een blik op hoe groot de draken van Dany worden en Maisie Williams over Arya Stark.

Jim Pedd

Er is een heleboel nieuw promotiemateriaal vrijgegeven rond HBO-serie Game of Thrones. Allereerst hebben we hieronder een promovideo voor de aankomende vierde aflevering van het vierde seizoen, Oathkeeper. Verder gaf schrijver van de boekenreeks A Song of Ice and Fire, George R.R. Martin, op zijn blog een hoofdstuk vrij van zijn aankomende boek The World of Ice and Fire, gecombineerd met een afbeelding die laat zien hoe groot draken wel niet kunnen worden in zijn fantasiewereld. En tot slot spreekt actrice Maisie Williams nog over haar personage, Arya Stark.


In de aankomende aflevering, Oathkeeper, die op 27 april te zien is in de Verenigde Staten (28 april in Nederland), moet Daenerys kiezen tussen rechtvaardigheid en mededogen. Jaime vertrouwt Brienne zijn eer toe. Jon zoekt verder vrijwilligers en Bran, Jojen, Meera en Hodor vinden een schuilplaats.Op zijn blog plaatste George R.R. Martin een stuk uit de aankomende encyclopedie The World of Ice and Fire. Het hoofdstuk dat hij plaatste gaat over de veroveringstocht van Aegon Tagaryan, die de zeven koninkrijken van Westeros veroverde en samenvoegde tot één koninkrijk. Daarbij werd ook een foto geplaatst van zijn gigantische draak, die je hieronder kunt vinden.Tot slot vertelde actrice Maisie Williams in een interview met TotalFilm nog over Arya Stark. "Ik heb het gevoel dat ik nu een totaal andere Arya speel dan toen ik auditie deed voor de rol. In eerste instantie maakte ze haar zuster Sansa continu belachelijk. Maar die tijd is nu echt voorbij, denk ik. Ze verliest haar lieflijkheid langzamerhand wel en wordt een compleet ander persoon."

Vanavond is op HBO Nederland de derde aflevering van Game of Thrones te zien. Het betreft de aflevering Breaker of Chains.

Aanbevolen artikelen