search
DC-serie 'Titans' vindt zijn Robin
Series / Nieuws

DC-serie 'Titans' vindt zijn Robin

Brenton Thwaites tekent voor de hoofdrol.

De Teen Titans hebben hun leider gevonden. Acteur Brenton Thwaites heeft getekend om de rol van Robin te spelen. Hij voegt zich daarmee bij Anna Diop die de rol van 'Starfire' speelt en Teagan Croft die gecast is als Raven. Acteur Thwaites speelt de rol van Dick Grayson, die "uit de schaduw van Batman komt en de leider van een angstloze groep jonge superhelden in wording, die uit elke hoek van het DC-universum gerekruteerd worden."


Geoff Johns, DC-baas, vertelt hierover: "Dick Grayson is een van de meest belangrijke en iconische helden uit het DC-universum, en het was niet makkelijk om hem te vinden, maar dat is toch gelukt. Brenton heeft de emotionele diepgang, het hart, gevaar en de fysieke aanwezigheid van Batmans voormalig protegé en de toekomstige leider van de Titans. We hebben erg veel geluk dat we zijn talent naar dit project en personage kunnen brengen."

De serie, die op de digitale streamingdienst van DC te zien zal zijn, heeft een synopsis. Die luidt als volgt:

Titans volgt een groep jonge superhelden in wording, die van alle kanten van het DC-universum gerekruteerd worden. In deze actievolle serie, komt Dick Grayson uit de schaduwen om de leider van een angstloze groep nieuwe helden te worden, waaronder zich Starfire, Raven en vele anderen bevinden. Titans is een dramatische live-action avonturenserie, die een van de populairste comic-teams zal verkennen en vieren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen