Cara Delevigne voegt zich bij cast 'Carnival Row'

Samen met Orlando Bloom speelt ze een hoofdrol in de Amazon-serie.

Jim Pedd, 05-09-2017 08:00

Acteur Orlando Bloom is niet de enige die zijn seriedebuut maakt in Amazon-serie Carnival Row. Ook Cara Delevigne heeft getekend voor een hoofdrol in de fantasyserie. Zij zal een van de hoofdrollen spelen en heeft getekend voor het personage Vignette Stonemoss, een fee die gevlucht is van haar door oorlog verscheurde thuisland.
Eenmaal in de stad Burgue, moet ze niet alleen omgaan met vooroordelen tegen haar soort, maar ook met de geheimen die haar naar deze nieuwe wereld gevolgd hebben. Bloom speelt in de serie de rol van Rycroft Philostrate, een politie-inspecteur die de moord op een fee moet onderzoeken.

De synopsis van de serie, van de hand van Travis Beacham, leest als volgt: "Carnival Row is een fantasy-noir dat zich afspeelt in een neo-Victoriaanse stad. Mythische wezens vluchten van hun door oorlog verscheurde thuisland en hebben zich in die stad verzameld. Daar borrelen spanningen tussen burgers en de groeiende immigrantenpopulatie op. De serie volgt het onderzoek naar een reeks onopgeloste moorden die de fragiele vrede bedreigen."

Carnival Row wordt in de herfst van 2018 opgenomen en moet in 2019 te zien zijn op Amazon Prime Video.

Bron: THR

Lees meer over: Amazon Prime Video, Carnival Row, Orlando Bloom, Cara Delevigne, Travis Beacham

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix