search
Syfy schrapt 'Dark Matter' na drie seizoenen
Series / Nieuws

Syfy schrapt 'Dark Matter' na drie seizoenen

Door de lage kijkcijfers houdt Syfy het voor gezien met de serie.

Nadat de serie Killjoys door Syfy wordt verlengd met twee nieuwe seizoenen, wordt nu aangekondigd dat Dark Matter na drie seizoenen geschrapt zal worden wegens tegenvallende kijkcijfers. De serie is een project van Stargat SG-1-alumnus Joseph Mallozzi en gaat over de bemanning van een ruimteschip die wakker wordt zonder enige herinneringen en samen moeten zien te overleven in een vijandig universum.


De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Melissa O'Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr, Jodelle Ferland, Roger Cross, Marc Bendavid en Zoie Palmer. De laatste aflevering van het derde (en dus tevens laatste) seizoen werd vorige week door Syfy uitgezonden.

Mallozzi liet via een officiƫle verklaring op zijn website het volgende weten:

"Het is met veel verdriet dat ik moet bevestigen dat Dark Matter door Syfy wordt geschrapt na drie seizoenen. Het is nog zacht uitgedrukt als ik zeg dat ik ontzettend teleurgesteld ben.

Ik zal meer commentaar geven en jullie vragen binnenkort beantwoorden in mijn blog. Ik wil hierbij mijn fantastische crew, cast en onze geweldige fans bedanken."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen