search
Uitgebreide eerste synopsis 'The Walking Dead' S8
Series / Nieuws

Uitgebreide eerste synopsis 'The Walking Dead' S8

Rick vs Negan.

Het achtste seizoen van The Walking Dead draait om de oorlog tussen Rick (Andrew Lincoln) en Negan (Jeffrey Dean Morgan). Vandaag is er voor het eerst een synopsis vrijgegeven voor de serie, die in oktober weer van start gaat.


Nadat hij zich machteloos voelde onder de regels en eisen van Negan, vroeg Rick van de groep om het spelletje mee te spelen. Maar nadat hij zag dat Negan niet voor reden vatbaar was, begon Rick steun te vergaren onder de andere gemeenschappen die door de Saviors beïnvloed werden. En met steun van Hilltop en het Kingdom, hebben ze eindelijk genoeg vuurkracht om het op te nemen tegen de Saviors.

Dit seizoen brengt Rick "All Out War" naar Negan en zijn krachten. De Saviors zijn groter, beter uitgerust, meedogenloos - maar Rick en de verenigde gemeenschappen vechten voor een betere toekomst. De strijdlinies zijn getekend, en dat vormt het begin van een kinetisch, actierijk offensief.

Tot nu toe was overleven de voornaamste focus van Rick en onze groep, maar dat is niet genoeg. Ze moeten vechten om hun vrijheid terug te winnen, zodat ze kunnen overleven. Zodat ze kunnen beginnen met de wederopbouw. En net als met elke slag, zijn er verliezen. Slachtoffers. Maar met Rick als leider van Alexandria, Maggie bij de Hilltop en King Ezekiel bij de Kingdom, begint de greep van Negan en de Saviors op de wereld wellicht wat minder krachtig te worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen