search
George R.R. Martins 'Nightflyers' krijgt groen licht
Series / Nieuws

George R.R. Martins 'Nightflyers' krijgt groen licht

Van de bedenker van Game of Thrones.

Syfy heeft besloten om George R.R. Martins Nightflyers groen licht te geven. De serie draait om een ruimtereis en zal mogelijk ook mede door Netflix betaald en geproduceerd worden. Deadline meldt dat er uitgebreide gesprekken plaatsvinden tussen Syfy en Netflix.


De bedoeling zou zijn om "Netflix de internationale distributierechten te geven, evenals de mogelijkheid om de serie in de Verenigde Staten uit te geven en mede te produceren". Showrunner van de serie is Dan Cerone. Een synopsis is er verder ook al:

Nightflyers vertelt het verhaal van acht wetenschappers en een krachtige telepaat, die contact willen maken met buitenaards leven. Daarom ondernemen ze een reis naar de rand van ons zonnestelsel, in een schip dat The Nightflyer heet. Dat wordt bemand door een kleine bemanning en een teruggetrokken kapitein. Maar als er angstaanjagende en gewelddadige gebeurtenissen plaatsvinden, beginnen ze elkaar te ondervragen - en blijkt het overleven van de reis zwaarder dan iedereen had durven denken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen