De series die in oktober op Netflix verschijnen

De series die in oktober op Netflix verschijnen

Met o.a. Stranger Things, Suburra, Gomorra, Slasher en Star Trek: Discovery.

Jim Pedd, 26 september 2017 om 14:31

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in oktober, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.
» Bekijk op Filmtotaal het overzicht met de komende films.Nieuwe seizoenen
1 oktober: Hotel Beau Séjour (seizoen 1)
Een jonge vrouw wordt wakker en ontdekt dat ze net vermoord is. Ze wil weten wat er precies gebeurd is en krijgt de hulp van vijf mensen die haar kunnen zien, om uit te zoeken wat er zich afgespeeld heeft rond haar dood. Een interessant bovennatuurlijk mysterie.


1 oktober: Gomorra seizoen 2
De serie speelt zich af in het Italiaanse plaatsje Scampia en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Roberto Saviano. Eerder al verscheen er een film, maar nu is er een tweede seizoen van de serie gebaseerd op diens werk. Centraal staat de lokale maffia onder leiding van Pietro Savastano, die op gewelddadige wijze leiding geeft aan zijn eigen maffiabende.


6 oktober: Suburra (seizoen 1)
De eerste Italiaanse Netflix Original. De serie zal in oktober te zien zijn en krijgt in totaal tien afleveringen. Het politieke drama draait om drie mannen die machts- en geldbelust zijn en vechten om een prominente plek in de arena van Rome. Verband is er ook met de kerk, politiek en georganiseerde criminaliteit.


13 oktober: Mindhunter (seizoen 1)
Twee FBI-agenten ondernemen en sinistere odyssee om te ontdekken hoe je seriemoordenaars op kan sporen. De serie onder meer geregisseerd door David Fincher en gebaseerd op het boek Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit en gebaseerd op profiling binnen de Amerikaanse dienst.


17 oktober: Slasher: Gulty Party (seizoen 1)
Een jonge vrouw keert terug naar het kleine stadje waar haar ouders vermoord zijn, en ontdekt al snel dat de reeks moorden weer hervat is. En zoektocht naar de moordenaar begint. Op IMDb heeft de show een 6,6 gemiddeld en er komt al een tweede seizoen.


20 oktober: The Day I Met El Chapo: The Kate del Castillo Story (seizoen 1)
Netflix heeft al een original series vrijgegeven rond El Chapo, maar kijkt nu ook met documentaires naar de beroemde drugsbaron. Deze drie afleveringen laten zien hoe de beroemde actrice Kate del Castillo geïnterviewd werd door El Chapo.

27 oktober: Stranger Things (seizoen 2)
Eindelijk is de hitserie van vorig jaar terug. In het eerste seizoen leerden we vijf kinderen kennen, die samen het mysterie van de Demogorgon en het Upside Down probeerden op te lossen. Dit tweede seizoen moet meer horror brengen en monsters die de Demogorgon een watje maken.


30 oktober: Grimm (seizoen 5)
Dit 22 afleveringen tellende vijfde seizoen van de bovennatuurlijke NBC-serie komt in zijn geheel op Netflix te staan straks. Centraal staat de voortdurende zoektocht van Nick Burkhardt naar bovennatuurlijke wezens.Wekelijks nieuwe afleveringen
Maandagen: Star Trek: Discovery (seizoen 1)
Eind september begonnen, in oktober elke maandag met een nieuwe aflevering te zien. Centraal staat de oorlog van Klingons met de Federation en de redenen daarachter. Dat verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Michael Burnham, First Officer op een sterrenschip.


Woensdagen: Ricky and Morty (seizoen 3)
Er komen nog twee afleveringen van de hitserie van Dan Harmon, waarvan de laatste op 11 oktober te zien zal zijn. Centraal staan de avonturen van wetenschapper en zijn niet al te slimme kleinzoon.


Donderdagen: Dynasty (seizoen 1)
Jarenlang was de beroemde serie te zien en in deze tijd van reboots is het dus niet heel vreemd dat die nu terugkeert. Wederom volgen we twee van de rijkste families van de Verenigde Staten in hun gevecht om geld. Vanaf 12 oktober is de serie te zien.


Donderdagen: Designated Survivor (seizoen 2)
Elke donderdag is er weer een nieuwe aflevering te zien van deze ABC-serie. Centraal staat Tom Kirkman, die na een terroristische aanslag op het Witte Huis de nieuwe president van de Verenigde Staten wordt. Naarstig gaat hij op zoek naar de verantwoordelijken, maar al snel blijkt daar een groot mysterie achter schuil te gaan.


Vrijdagen: Riverdale (seizoen 2)
Vanaf 12 oktober is er elke vrijdag een nieuwe aflevering van Riverdale te zien. Archie en zijn maten moeten nog steeds proberen het leven van een tiener te navigeren en hebben daarbij te maken met bovennatuurlijke krachten. Krijgt overigens ook een spin-off rond Sabrina the Teenage Witch.Kinderseries
6 oktober: Skylanders Academy (seizoen 2)
Het tweede seizoen komt in zijn geheel op Netflix te staan op 6 oktober. In de kinderserie volgen we de avonturen van Spyro, Eruptor, Stealth, Elf, Jet-Vac en Pop Fizz die door het grote universum reizen en dat beschermen tegen mensen met snode bedoelingen.


6 oktober: Word Party (seizoen 3)
Eveneens vanaf 6 oktober te zien: het derde seizoen van Word Party. De serie is erop gericht om kinderen te helpen praten en doet dat met behulp van vier dierenbabies.

13 oktober: Voltron: Legendary Defenders (seizoen 4)
Het vierde seizoen alweer, rond vier tieners - Keith, Lance, Hunk en Pidge, die samen de intergalactische strijd met King Zarkon aangaan. Zij moeten samenwerken in een poging de supersterke Voltron te besturen.


13 oktober: Super Monsters (seizoen 1)
De kinderen van ’s werelds beroemdste monsters proberen iets van het leven te maken.

Lees meer over: Netflix, Series, Overzicht, Stranger Things, Suburra, Gomorra

Populair nieuws