Heath terug in 'The Walking Dead'

Heath terug in 'The Walking Dead'

Dan toch!

Bram de Groot, 26 september 2017 om 22:11

Gedurende het zevende seizoen van The Walking Dead verdween opeens het personage Heath, gespeeld door Corey Hawkins. Het geliefde personage verdween tijdens een scène met het personage Tara (Alanna Masterson) en van hem werd uiteindelijk alleen een mysterieuze keycard met de tekst PPP teruggevonden.
Het personage blijkt nu terug te keren in de zombieserie. Iets dat niet geheel vreemd is, aangezien het ook een belangrijk personage is in de comics. Showrunner Scott M. Gimple sprak met Entertainment Weekly over zijn eventuele terugkeer. Gimple gaf echter aan dat we hem niet snel hoeven terug te verwachten:

"Geen grote kans. Maar we hebben zeker nog niet het laatste gezien van Heath. Dat is zeker. En dat is wat ik kan zeggen. Ik wil de Heathies niet teleurstellen. Hij keert terug in de show. Hij zal zich weer bij The Walking Dead voegen," aldus Gimple op de vraag of Heath terugkeert in het achtste seizoen.

Het nieuwe seizoen start op 22 oktober, met de 100e aflevering die is geregisseerd door Greg Nicotero.Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 8, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Norman Reedus, Daryl Dixon

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws