'The Walking Dead' kan ook verder zonder Rick

The Walking Dead kan ook verder zonder Rick

Is dan echt niemand veilig in de zombieserie?

Jim Pedd, 2 oktober 2017 12:19

Acteur Andrew Lincoln en producent Robert Kirkman geloven dat The Walking Dead ook verder kan gaan zonder hoofdpersoon Rick. Sinds het drama in 2010 begon, is Rick Grimes het centrum van alle aandacht geweest, maar niemand is veilig in de serie en dus ook Rick niet.
Waar hij in de comics nog leeft, kan het zomaar dat we op termijn in de serie afscheid moeten nemen van het personage. Acteur Lincoln wil immers ook wel eens nieuwe dingen op zich kunnen nemen. Dat vertelde Lincoln ook in een interview met Entertainment Weekly. Wat hem betreft kan bijvoorbeeld Carl Grimes (Chandler Riggs) op een gegeven moment de nieuwe hoofdpersoon worden.

“Absoluut. Het is daar heel mooi voor opgezet - het is natuurlijk zijn verhaal, maar we kunnen altijd wisselen. Als er ooit een plek is om dat te doen, is het wel bij deze serie. Maar of dat dit seizoen al gaat gebeuren of niet… nou ja, het wordt gewoon afwachten en het vanzelf merken toch?” vertelde de acteur. Kirkman was wat explicieter:

“[Rick] is de hoofdpersoon in de serie. En Andrew Lincoln en zijn toewijding aan de serie zijn inspirerend. Iedereen kijkt op naar hem en hij vormt een groot en belangrijk onderdeel van deze serie. Maar we hebben een sterk ensemble, en er zijn veel personages die de serie kunnen dragen. The Walking Dead is een verhaal over een wereld en een groep mensen die daarin probeert te overleven.”

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Robert Kirkman, Rick Grimes, Andrew Lincoln, Carl Grimes, Chandler Riggs

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws