Epische poster 'Legends of Tomorrow' S3

Alle legendes zijn verzameld... voor de strijd tegen Julius Caesar!

Jim Pedd, 04-10-2017 11:43

Ondanks de waarschuwingen van Rip Hunter in seizoen 1, dat er niet gekloot moet worden met de tijdlijn, heeft het team precies dat gedaan aan het eind van seizoen 2 van Legends of Tomorrow. De wereld verkeert in chaos. Dinosaurussen lopen op de aarde en Julius Caesar zit in Aruba. Wat het derde seizoen brengt, zal dus nog interessant worden.
Van het achttien afleveringen tellende seizoen is nu een synopsis en een poster vrijgegeven. Hieronder eerst die synopsis, daarna hebben we de poster. Vanaf 10 oktober weer te zien.

Er is geen plek als thuis - Als de Legends zich realiseren dat ze de tijdlijn kapotgemaakt hebben, komt Rip Hunter (Arthur Darvill) aan met zijn nieuwe organisatie - het Time Bureau - om hen van hun plichten te verlossen. De Legends zijn enthousiast om het team eer samen te kunnen brengen, maar dan komt er een nieuwe dreiging op als Rory (Dominic Purcell) Julius Caesar (Simon Merrells) ziet in Aruba. Sara (Caity Lotz), Nate (Nick Zano) en Ray (Brandon Routh) bedenken een plan om de Waverider terug te stelen van het Time Bureau, in een poging Julius Caesar ervan te weerhouden de moderne wereld te veroveren.


Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Arthur Darvill, Dominic Purcell, Simon Merrells, Caity Lotz, Nick Zano, Brandon Routh

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in