'Game of Thrones' S8 vermoedelijk pas in 2019 te zien

Game of Thrones S8 vermoedelijk pas in 2019

Alle afleveringen worden spectaculair.

Jim Pedd, 7 oktober 2017 om 13:00

Het lijkt erop dat het laatste seizoen van Game of Thrones inderdaad pas in 2019 te zien zal zijn. Dat blijkt uit een interview met Liam Cunningham, die de rol van Davos Seaworth speelt. De afleveringen van het achtste seizoen zullen allemaal langer gaan duren, waarmee de productie een stuk grootschaliger wordt.
“De afleveringen worden grootschaliger en wat ik hoor, ook langer,” aldus Cunningham tegenover Entertainment Weekly. “We nemen op tot volgende zomer. Als je erover nadenkt, tot vorig seizoen hadden we zes maanden om tien afleveringen te doen. Dus we doen meer dan dat voor zes afleveringen. Dat vertaalt zich natuurlijk in langere afleveringen.”

Acteur John Bradley vertelde dat het verder ook grootschaligere afleveringen worden. Hij sprak met The Huffington Post: “Ik denk dat wat we lang aflevering 9 noemden, de aflevering waarin alles bij elkaar komt en waar het meeste spektakel in zit, nu van toepassing is op alle afleveringen. Je kunt het ook zien, want de regisseurs die we hebben, zijn verantwoordelijk voor sommige van de grootste spektakelstukken van voorgaande seizoenen.”

Als de productie tot de zomer van 2018 duurt, en het allemaal spectaculaire afleveringen worden, laat het zich wel raden dat de post-productie veel tijd nodig heeft. Vermoedelijk is een release begin 2019 dus het vroegst mogelijke moment.

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Seizoen 8, Liam Cunningham, John Bradley

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws