Teaser trailer 'Marvel’s Runaways'

De Marvel tv-wereld wordt weer groter.

Bram de Groot, 8 oktober 2017 13:00


Aan tv-series gebaseerd op comics van Marvel komt de laatste tijd geen einde. En nu hebben we alweer de eerste beelden uit de tienerserie Marvel’s Runaways van de zender Hulu. Check deze hierboven!

In Runaways ontmoeten we The Pride, een groep van supervillains die gezamenlijk de misdaad aan de westkust in handen hebben. De Runaways zijn hun kinderen. Als de laatste groep te horen krijgt dat hun ouders de slechteriken zijn, besluiten ze er een stokje voor te steken.

De zes acteurs die de Runaways spelen zijn Rhenzy Feliz als Alex Wilder, Lyrica Okano als Nico Minoru, Virginia Gardner als Karolina Dean, Ariela Barer als Gert Yorkes, Gregg Sulkin als Chase Stein en Allegra Acosta als Molly Hernandez.

De cast van The Pride bestaat uit Ryan Sands als leider Geoffrey Wilder, Angel Parker als Catherine Wilder, Brittany Ishibashi als Tina Minoru, James Yaegashi als Robert Minoru, Kevin Weisman als Dale Yorkes, Brigid Brannagh als Stacey Yorkes, Annie Wersching als Leslie Dean, Kip Pardue als Frank Dean, James Marsters als Victor Stein en Ever Carradine als Janet Stein.

Vanaf 21 november is Runaways te zien via Hulu.

Bron: Hulu

Lees meer over: Runaways, Marvel, Hulu, The Pride, Rhenzy Feliz, Lyrica Okano

Populair nieuws