Vijfde seizoen 'Agents of SHIELD' trekt naar kosmische kant MCU

En wordt een stuk verrassender, schijnt.

Jim Pedd, 12-10-2017 08:00

Het personage van Clark Gregg in het Marvel Cinematic Universe mag dan wel al een tijd geen rol meer spelen in de films, hij heeft wel al vijf seizoenen lang een eigen serie in de vorm van Agents of S.H.I.E.LD.. Waar de films allang de ruimte in zijn gedoken, is dat bij de serie nog niet zo. Maar daar komt verandering in.
"Ik ben opgegroeid met van die series - Star Trek, dat soort zaken," begon Gregg. "Ik zou niet willen zeggen dat het vijfde seizoen zo is, maar het bouwt wel meer een brug naar de sci-fi, naar het kosmische deel van het Marvel Cinematic Universe, op veel manieren die mensen zal verbazen."

Buitenaardse wezens zullen dan ook een belangrijke rol krijgen in het nieuwe seizoen. Zoiets vertelde Jeph Loeb, hoofd van de televisieafdeling van Marvel ook al. Daarmee hoopt men de serie ook leuker te maken om te volgen. "In voorgaande seizoenen wist het publiek wat er aan de hand was. Je wist bijvoorbeeld wie de Ghost Rider was, wat hij deed en daarna moest S.H.I.E.L.D. [alles over hem uitvogelen. Maar dit jaar gaan we iets heel anders doen: plotseling zijn ze in de ruimte. En moet het publiek dus tegelijk met het team alles leren begrijpen."

Vanaf 1 december is het vijfde seizoen te zien.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Agents of SHIELD, Marvel, MCU, ABC, Clark Gregg, Jeph Loeb

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix