'Mr. Mercedes' krijgt tweede seizoen

'Mr. Mercedes' krijgt tweede seizoen

De Stephen King-serie gaat verder.

Jim Pedd, 12 oktober 2017 10:16

Gisteren was in de Verenigde Staten de finale van Stephen King-serie Mr. Mercedes te zien. Het succes daarvan heeft ertoe geleid dat er een tweede seizoen besteld is door de zender AUDIENCE Network. De productie van de tien afleveringen van elk een uur zal in februari 2018 beginnen en de eerste aflevering moet later dat jaar te zien zijn.
“Ik ben blij en kijk ernaar uit,” aldus showrunner David. E Kelley in een statement. “Stephen King, Dennis Lehane, Jack Bender, Brendan Gleeson… dit is een heel speciaal team.” Dat vertelt ook Jack Bender in een statement:

“Mr. Mercedes is een verhaal van Stephen King over de monsters in zijn personages, in plaats van monsters van buitenaf. We hebben het grote geluk zo’n buitengewone cast te hebben, geleid door Brendan Gleeson en Harry Treadaway, die deze complexe, kleurrijke personages tot leven kunnen brengen,” aldus Bender.

In het eerste seizoen zagen we hoe de moordenaar Brady Hartsfield de gepensioneerde politieagent Bill Hodges lastigviel me teen reeks brieven en e-mails, waarbij de ex-agent gedwongen werd een geheime kruistocht te ondernemen om voor rechtvaardigheid te zorgen.

Lees meer over: Mr Mercedes, Stephen King, Serie, Harry Treadaway, Brendan Gleeson, Holland Taylor, Mary Louise Parker, David E Kelley, Anton Yelchin

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws