Nieuwe 'Spawn'-animatieserie zeer waarschijnlijk

Nieuwe 'Spawn'-animatie in de maak

Zilko Tarici, 12 oktober 2017 om 14:28

Een van de meest iconische, maar toch ondergewaardeerde, animatieseries van de jaren'90 was HBO-productie Spawn. De Emmy-winnende serie kwam hetzelfde jaar uit als de mislukte live-action film en wist op alle vlakken te slagen waar de film de plank missloeg.

Spawn was ontzettend duister, gewelddadig, volwassen en vol atmosfeer en met name het eerste seizoen wordt nog steeds als uitstekend beschouwd. Keith David sprak de stem in van het titulaire personage in de serie. Nu, twintig jaar na dato en na aankondiging dat er een nieuwe Spawn-film komt, kunnen we melden dat er dus ook een nieuwe animatieserie moet komen.

Spawn-bedenker Todd McFarlane liet dit afgelopen weekend weten aan ScreenGeek tijdens de jaarlijkse New York Comic Con:

"Ik ga eerst zorgen dat de Spawn-film er komt en omdat we de rechten van tv en animatie nog steeds in bezit hebben, zullen we ook zorgen voor een nieuwe animatieserie. Ik wil daarnaast Keith David weten te strikken voor de film, al is het voor een enkel zinnetje."

De opnames van de langverwachte live-action reboot moeten in februari 2018 beginnen. Het is nog onbekend wanneer dit het geval is voor de beoogde animatieserie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: New York Comic Con

Lees meer over: Spawn, Todd McFarlane, Keith David, HBO, Jason Blum

Populair nieuws