Oorlog in nieuwe beelden 'The Walking Dead'

Oorlog in nieuwe beelden 'The Walking Dead'

Het wordt bikkelhard.

Bram de Groot, 14 oktober 2017 om 13:00


Over een paar dagen is het eindelijk zover. Dan kun je namelijk kijken naar de start van het achtste seizoen van de zombieserie The Walking Dead, uiteraard gebaseerd op de door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard bedachte gelijknamige stripreeks. Hieronder twee nieuwe promo's voor het nieuwe seizoen, welke duidelijk maken dat het oorlog wordt.

Zender AMC zendt de serie rond de zombieplaag en de verschillende overlevenden uit. In het nieuwe seizoen gaan we verder met de verdeelde groeperingen. Zo nemen Rick en zijn groep, samen met de Kingdom en Hilltop, het op tegen Negan (Jeffrey Dean Morgan) en de Saviors. Maar er zullen ook nieuwe en bekende gezichten gaan opduiken, en lijkt niemand meer te vertrouwen.

Uiteraard is Rick (Andrew Lincoln) weer een van de belangrijkste gezichten. Vanaf 22 oktober is The Walking Dead weer te zien! Hieronder de tweede nieuwe promo, met de titel "Maggie Goes to War" nadat je bovenaan al de promo "It’s All Out War" zag.


Bron: YouTube

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 8, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Norman Reedus, Daryl Dixon

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws