search
Dure maffia-serie van David O. Russell met Robert De Niro geschrapt
Series / Nieuws

Dure maffia-serie van David O. Russell met Robert De Niro geschrapt

Er was al ruim 40 miljoen dollar besteed aan de serie door Amazon.

Amazon heeft de plannen voor een titelloze dramaserie van David O. Russell volledig geschrapt en heeft de productie van Matthew Weiners The Romanoffs volledig overgenomen. Amazon zou beide series eerder samen met The Weinstein Company maken.


In een verklaring liet een vertegenwoordiger van Amazon weten dat The Weinstein Company niet langer betrokken zal zijn bij de laatstgenoemde serie, wegens het seksschandaal rondom Harvey Wenstein.

Het schrappen van Russells serie is vooral noemenswaardig omdat het de eerste serie zou zijn waar Robert De Niro een rol in zou spelen. Hij zou te zien zijn geweest naast o.a. Julianne Moore en Matthias Schoenaerts. Russell, De Niro en Moore hebben gezamenlijk laten weten dat zij alle begrip hebben voor Amazons keuze.

Saillant detail is dat er al ruim 40 miljoen dollar zou zijn gepompt in de productie zonder dat er ook maar een stukje film is geschoten. Bij The Romanoffs is het zo dat er al een aantal afleveringen zijn afgerond en alles soepel lijkt te verlopen.

Aanbevolen artikelen