search
'Luke Cage'-acteur over Heroes for Hire
Series / Nieuws

'Luke Cage'-acteur over Heroes for Hire

Hoe gaat de samenwerking van Luke en Iron Fist eruit zien?

Acteur Mike Colter heeft er zin in om met Finn Jones samen te werken in het tweede seizoen van Luke Cage. In de Marvel/Netflix-serie zullen de twee personages moeten samenwerken om problemen op te lossen. Dat stelt Colter tijdens een interview met de site Blackfilm.


"Er zijn mensen die houden van het idee van Heroes for Hire. Toen mensen The Defenders zagen, vonden ze de relatie tussen Finn en mij goed en nu zijn ze benieuwd. Ze willen daar meer van zien. Hij brengt vers bloed naar het nieuwe seizoen en ik hoop dat mensen er goed op reageren. We zullen een tijdje samenwerken. Ik kan ook wel zien hoe dat werkt. Dat is waarom het zo goed is, we geven de mensen wat ze willen. En veel mensen wilden Jessica Jones en Luke zien en kijken wat er met hen zou gebeuren; maar dat gebeurde niet zo. En nu hebben we dan ook besloten om te kijken naar de Heroes for Hire en zien hoe dat loopt. Kijken hoe mensen daarop reageren," aldus Colter.

Die hint er nu dus ook naar dat Jessica Jones nauwelijks een rol zal spelen in het volgende seizoen. De serie zal in 2018 verder gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen