search

Ons nieuws van donderdag 19 oktober 2017

CBS-serie 'Salvation' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

CBS-serie 'Salvation' krijgt tweede seizoen

Charlie Rowe en Santiago Cabrera spelen de hoofdrollen in de spannende serie.

CBS heeft aangekondigd dat de thriller-serie Salvation is hernieuwd voor een dertien afleveringen lang tweede seizoen, dat in de zomer van 2018 zal worden uitgezonden.

Charlie Rowe en Santiago Cabrera spelen in de serie de respectievelijke rollen van een MIT-student en tech-superster die aankloppen bij politicus Grace Barrows (Jennifer Finnigan) met een schokkende ontdekking. Ze weten namelijk te melden dat een asteroide nog maar een paar maanden verwijderd is van een inslag op onze planeet.

Ondertussen is er ook de dreiging van een nucleaire oorlog en moeten de twee samenwerken met de Minister van Defensie Harris Edwards (Ian Anthony Dale) om de inslag van de asteroide te voorkomen, de oorlog tegen te gaan en de mensheid te redden.

De eerste aflevering van Salvation werd op 12 juli 2017 uitgezonden door CBS.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Luke Cage'-acteur over Heroes for Hire
Series / Nieuws

'Luke Cage'-acteur over Heroes for Hire

Hoe gaat de samenwerking van Luke en Iron Fist eruit zien?

Acteur Mike Colter heeft er zin in om met Finn Jones samen te werken in het tweede seizoen van Luke Cage. In de Marvel/Netflix-serie zullen de twee personages moeten samenwerken om problemen op te lossen. Dat stelt Colter tijdens een interview met de site Blackfilm.

"Er zijn mensen die houden van het idee van Heroes for Hire. Toen mensen The Defenders zagen, vonden ze de relatie tussen Finn en mij goed en nu zijn ze benieuwd. Ze willen daar meer van zien. Hij brengt vers bloed naar het nieuwe seizoen en ik hoop dat mensen er goed op reageren. We zullen een tijdje samenwerken. Ik kan ook wel zien hoe dat werkt. Dat is waarom het zo goed is, we geven de mensen wat ze willen. En veel mensen wilden Jessica Jones en Luke zien en kijken wat er met hen zou gebeuren; maar dat gebeurde niet zo. En nu hebben we dan ook besloten om te kijken naar de Heroes for Hire en zien hoe dat loopt. Kijken hoe mensen daarop reageren," aldus Colter.

Die hint er nu dus ook naar dat Jessica Jones nauwelijks een rol zal spelen in het volgende seizoen. De serie zal in 2018 verder gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spin-offs 'Game of Thrones' beschamend goed
Series / Nieuws

Spin-offs 'Game of Thrones' beschamend goed

HBO heeft veel mogelijkheden.

Zodra Game of Thrones klaar is met het achtste seizoen, gaat HBO verder met andere series die zich op het fictieve continent Westeros afspelen. De zender werkt aan meerdere spin-offs en tijdens een evenement in Cannes, sprak HBO-voorzitter en CEO Richard Plepler, over de series.

Hij bevestigde nog eens dat er aan vijf series gewerkt wordt, en noemde het beschamend hoe goed de verschillende mogelijkheden zijn. "Ik kan geen details geven. Behalve dat we werken met een fantastische groep schrijvers en talent, waarvan de meesten al binnen het Thrones-ecosysteem geleefd hebben en erg, erg bekend zijn met zijn kleinste details. Ik denk dat we in deze beschamend rijke keuze een fantastische toekomst zien. We kijken naar al het materiaal, en ik heb een paar van de vroege plannen gelezen en kijk er heel erg naar uit."

HBO zal natuurlijk zeggen blij te zijn en liet in het verleden wel eens weten dat er maar 1 serie tegelijk gemaakt zal worden. Ook wil men pas beginnen zodra seizoen acht van GoT uitgezonden is. Daarnaast moeten de series geheel nieuw terrein verkennen en dus geen banden hebben met Game of Thrones.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult snelst gekeken series
Series / Nieuws

Netflix onthult snelst gekeken series

Een opmerkelijke top twintig.

Netflix geeft gewoonlijk geen informatie vrij over de kijkcijfers van zijn series en films. Maar vandaag heeft het wel bekend gemaakt wat de snelst bekeken series zijn die het heeft. Het gaat dan om series waarvan het eerste seizoen binnen 24 uur in zijn gehele door iemand bekeken is.

Op volgorde is dit de volledige top twintig:
1. Gilmore Girls: A Year in the Life
2. Fuller House
3. The Ranch
4. Marvel's The Defenders
5. Seven Deadly Sins
6. Trailer Park Boys
7. Santa Clarita Diet
8. F is For Family
9. Orange is the New Black
10. Stranger Things
11. Friends from College
12. Grace and Frankie
13. Wet Hot American Summer
14. Atypical
15. Unbreakable Kimmy Schmidt
16. House of Cards
17. Master of None
18. Luther
19. GLOW
20. Arrested Development

Verder gaf Netflix nog een geinige infographic vrij waarin meer details naar voren komen. Zo blijkt dat Canadezen kampioen bingen zijn. Verder staan de Verenigde Staten en de Scandinavische landen Denemarken en Noorwegen hoog. Ook Finland doet het goed op de vijfde plek.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen