search
Spin-offs 'Game of Thrones' beschamend goed
Series / Nieuws

Spin-offs 'Game of Thrones' beschamend goed

HBO heeft veel mogelijkheden.

Zodra Game of Thrones klaar is met het achtste seizoen, gaat HBO verder met andere series die zich op het fictieve continent Westeros afspelen. De zender werkt aan meerdere spin-offs en tijdens een evenement in Cannes, sprak HBO-voorzitter en CEO Richard Plepler, over de series.


Hij bevestigde nog eens dat er aan vijf series gewerkt wordt, en noemde het beschamend hoe goed de verschillende mogelijkheden zijn. "Ik kan geen details geven. Behalve dat we werken met een fantastische groep schrijvers en talent, waarvan de meesten al binnen het Thrones-ecosysteem geleefd hebben en erg, erg bekend zijn met zijn kleinste details. Ik denk dat we in deze beschamend rijke keuze een fantastische toekomst zien. We kijken naar al het materiaal, en ik heb een paar van de vroege plannen gelezen en kijk er heel erg naar uit."

HBO zal natuurlijk zeggen blij te zijn en liet in het verleden wel eens weten dat er maar 1 serie tegelijk gemaakt zal worden. Ook wil men pas beginnen zodra seizoen acht van GoT uitgezonden is. Daarnaast moeten de series geheel nieuw terrein verkennen en dus geen banden hebben met Game of Thrones.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen