search
Bruce Campbell geeft downloaders schuld cancelen 'Ash vs. Evil Dead'

Bruce Campbell geeft downloaders schuld cancelen 'Ash vs. Evil Dead'

Harde woorden voor zijn fans.

Bram de Groot

Acteur Bruce Campbell heeft jarenlang gevochten om een vervolg te geven aan de Evil Dead-trilogie. En dan vooral een vervolg met zijn personage Ash Williams. En met Ash vs Evil Dead kwam er ook een vervolg op de zender Starz. Na drie seizoenen is de serie echter voorbij. Volgens Campbell een oorzaak van het illegaal downloaden.


Tijdens een bijeenkomst ter promotie van zijn nieuwe boek 'Hail to the Chin: Further Confessions of a B-Movie Actor', zei Campbell volgens 1428 Elm het volgende tegen aanwezigen, nadat zijn vraag wie de STARZ-app heeft, werd beantwoord met geklap en gefluit:

"4/5 van jullie kunnen mijn kont kussen. Oh, waarom hebben ze Ash vs Evil Dead gecanceld? Waar is die show gebleven? Verdwenen... En weet je wat? Hey, jullie lapzwansen daar. Ash vs Evil Dead is één van de meest illegaal gedownloade series! Waarom is deze gecanceld? Omdat jullie allemaal loyale criminelen zijn."

De serie heeft overigens ook flink wat kijkers verloren. Het eerste seizoen trok nog redelijk wat kijkers, maar deze daalden tot ongeveer de helft tijdens seizoen 2.


Aanbevolen artikelen