Derde seizoen 'Stranger Things' wordt kleinschaliger

'Stranger Things' S3 wordt kleinschaliger

Ook maken we een sprong in de tijd, wegens de leeftijd die de hoofdrolspelers ten tijde van de opnames zullen hebben.

Zilko Tarici, 10 november 2017 om 17:51

Hoewel het tweede seizoen van de serie pas ruim een week geleden beschikbaar is gesteld door Netflix, vraagt menig kijker van Stranger Things zich af welke richting het verhaal op zal gaan in het derde seizoen.
De gebroeders Duffer, bedenkers van de serie, hebben echter al gehint naar wat we kunnen verwachten in hun volgende bezoek aan Hawkins. Matt Duffer liet Indiewire weten dat het de bedoeling is dat het derde seizoen een stuk intiemer wordt dan het tweede:

"Het gaat niet per se grootschaliger worden. Ik verheug mij er voornamelijk op om deze personages in al hun glorie te laten zien... Het wordt in elk geval een stuk intiemer."

Daaraast liet Duffer weten dat er een tijdsprong wordt gemaakt in het verhaal, omdat we duidelijk zien dat de hoofdrolspelers van de serie ouder worden. Het nieuwe seizoen wordt verder wederom meer benaderd als een lange film in plaats van circa tien afzonderlijke aflveringen:

"Wat ik leuk vind is dat we films kunnen maken die niet langer gebonden zijn aan een speelduur van twee uur. Zo krijgen we meer tijd om onze visie te laten zien en het verhaal vanuit verschillende perspectieven te belichten."Bron: Indiewire

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder

Populair nieuws