Intrigerende promo 'Star Trek: Discovery'

Waar is de bemanning nu?

Jim Pedd, 15-11-2017 13:11

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

CBS heeft een intrigerende promo vrijgegeven voor de midseason premiere van Star Tek: Discovery. De serie bereikte afgelopen maandag het einde van de eerste 'helft' van het eerste seizoen en gaat begin januari weer verder. Een promo voor die aflevering laat zien dat het er niet goed uit ziet voor de crew van de Discovery.
De finale van maandag eindigde ermee dat de Discovery zich in een onbekende regio van de ruimte bevond. De nieuwe trailer hint ernaar wat er precies gebeurd is, en kan je hieronder bekijken. Daarna bespreken we onze vermoedens, maar waarschuwen we je vast voor spoilers.

Vanaf hier spoilers. Goed, wat weten we over wat ons nog te wachten staat? Voor zover bekend, gaat de nieuwe serie straks ook naar het Mirror Universe. Dat is het exacte tegenovergestelde van het Star Trek-universum dat we kennen, waarbij goede personages kwaadaardig zijn geworden en de Federation een nieuwe naam heeft en de Terran Empire is geworden. Vermoedelijk is dat alternatieve universum de plek waar het schip terecht is gekomen.

Daarnaast lijkt het erop dat de serie bij zijn terugkeer minder om oorlog draait, nu de belangrijkste Klingons verslagen lijken te zijn. Al die vragen worden op 8 januari beantwoord, als de serie terug keert voor de laatste zes afleveringen van het eerste seizoen. Een tweede reeks is al besteld.


Lees meer over: Star Trek Discovery, Promo, CBS, Aflevering 10

Populair nieuws