search

Ons nieuws van woensdag 15 november 2017

Einde voor 'Difficult People' na 3 seizoenen
Series / Nieuws

Einde voor 'Difficult People' na 3 seizoenen

Hulu heeft besloten om de stekker uit de reeks te trekken...

De Billy Eichner-Julie Klausner komedie 'Difficult People' van executive producer Amy Poehler krijgt geen vervolg meer. Dit betekent dat de reeks van Hulu na drie seizoenen ten einde komt. Het nieuws komt anderhalve maand na het afronden van het derde seizoen. De single-camera komedie werd origineel geproduceerd voor USA Networks terug in mei van het jaar 2014. Uiteindelijk kwam ze zo'n half jaar later echter bij Hulu terecht.

De cast van Difficult People bestond ook uit Andrea Martin die inmiddels de overstap heeft gemaakt naar de komedie 'Great News' op NBC. Ook verschillende terugkerende acteurs en actrices zoals Gabourey Sidibe en John Cho maakten deel uit van de cast. Waarom Hulu er voor heeft gekozen om na drie seizoenen de stekker uit haar project te kiezen is niet duidelijk. Het is ongetwijfeld een doorn in het oog van de fans die maar wat graag nog een vervolg hadden zien verschijnen.

Was jij een fan van de serie 'Difficult People' en ga je ze missen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Intrigerende promo 'Star Trek: Discovery'
Series / Video/clip/featurette

Intrigerende promo 'Star Trek: Discovery'

Waar is de bemanning nu?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

CBS heeft een intrigerende promo vrijgegeven voor de midseason premiere van Star Tek: Discovery. De serie bereikte afgelopen maandag het einde van de eerste 'helft' van het eerste seizoen en gaat begin januari weer verder. Een promo voor die aflevering laat zien dat het er niet goed uit ziet voor de crew van de Discovery.

De finale van maandag eindigde ermee dat de Discovery zich in een onbekende regio van de ruimte bevond. De nieuwe trailer hint ernaar wat er precies gebeurd is, en kan je hieronder bekijken. Daarna bespreken we onze vermoedens, maar waarschuwen we je vast voor spoilers.



Vanaf hier spoilers. Goed, wat weten we over wat ons nog te wachten staat? Voor zover bekend, gaat de nieuwe serie straks ook naar het Mirror Universe. Dat is het exacte tegenovergestelde van het Star Trek-universum dat we kennen, waarbij goede personages kwaadaardig zijn geworden en de Federation een nieuwe naam heeft en de Terran Empire is geworden. Vermoedelijk is dat alternatieve universum de plek waar het schip terecht is gekomen.

Daarnaast lijkt het erop dat de serie bij zijn terugkeer minder om oorlog draait, nu de belangrijkste Klingons verslagen lijken te zijn. Al die vragen worden op 8 januari beantwoord, als de serie terug keert voor de laatste zes afleveringen van het eerste seizoen. Een tweede reeks is al besteld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wel heel matige kijkcijfers Marvel-serie 'Inhumans'
Series / Nieuws

Wel heel matige kijkcijfers Marvel-serie 'Inhumans'

Is de MCU-serie nu al voorbij?

Inhumans is een Marvel-serie die laat zien dat niet alles wat de studio aanraakt in goud verandert. Het project werd namelijk vanaf het begin met scepsis ontvangen, van de goedkoop uitziende kostuums tot de matige CGI in de eerste trailer. Dat kon helaas niet veranderen met de première, want ondertussen is het een van de slechtst bekeken series van zender ABC in tijden.

TV By the Numbers meldt dat de laatste aflevering van de MCU-serie 1,95 miljoen Amerikanen naar ABC trok. Dat terwijl de eerste twee afleveringen nog zo'n 3,75 miljoen kijkers trokken. Dat is erg weinig en zou reden kunnen zijn om de serie stop te zetten.

Kijk maar naar Agent Carter, dat met de finale van het tweede seizoen 2,35 Amerikanen naar ABC trok. Die serie werd vervolgens geannuleerd en iets soortgelijks gebeurde bijna met Agents of S.H.I.E.L.D., toen er nog maar 4,22 miljoen mensen naar de serie keken. Die serie bestaat enkel nog dankzij een ingreep van Disney.

Daarmee lijkt de toekomst van Marvel op de reguliere televisie in elk geval een stuk minder zeker. Naar het schijnt is de vijfde reeks van S.H.I.E.L.D. namelijk ook de laatste.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serie gebaseerd op 'Hitman'-games in de maak
Series / Nieuws

Serie gebaseerd op 'Hitman'-games in de maak

Driemaal scheepsrecht?

De Hitman-gamereeks is al meerdere keren naar het witte doek gebracht, maar echt succesvol waren die pogingen niet. En dus probeert Hulu het nu met een televisieserie. De serie wordt ontwikkeld door John Wick-scenarist Derek Kolstad.

De gamefranchise werd in het jaar 2000 gelanceerd en draait om de in een lab gemaakte moordenaar met de nam 47. Spelers hebben grote vrijheid in de manier waarop ze hun slachtoffers om het leven brengen en kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen hen bij een 'ongeluk' te doden, maar ook met geweerschoten en al te vermoorden.

Agent 47 is in de games een emotieloze en amorele moordenaar, maar heeft desondanks een flinke hoeveelheid fans. De franchise leent zich overigens ook wel voor een serie, want dan kan het personage meerdere doelen op zich nemen en op verschillende manieren slachtoffers maken.

Wanneer de serie te zien moet zijn is niet bekend, al zou eind 2018 een prima moment zijn om op te mikken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.