search
Mogelijk eenmalige special 'Sherlock' op komst
Series / Nieuws

Mogelijk eenmalige special 'Sherlock' op komst

Plannen om het vierde seizoen in de herfst op te nemen gaan niet door.

Steven Moffat en Mark Gatiss hebben grote plannen met Sherlock. De komende seizoenen van de misdaadserie van de BBC zijn al gepland, maar het is voorlopig nog wachten tot die er komen. Hoofdrolspelers Benedict Cumberbatch en Martin Freeman zijn erg druk en het lijkt erop dat we nog wel meer dan een jaar zullen moeten wachten op het vierde seizoen.


In een interview met The Guardian vertelde Freeman dat er oorspronkelijk plannen waren om het vierde seizoen in de herfst op te nemen. Maar die bestaan niet meer. "Ik weet het niet," vertelde Freeman over de begindatum van de opnames.

"Echt. Ik zou willen dat ik het wist. Ik dacht dat het plan was om in de herfst te beginnen, maar schijnbaar bestaat dat plan niet meer. We hebben het allemaal druk. Maar ik ben er klaar voor. Ik er. Het ligt eraan of je er tijd voor wil maken. Ik hoop dat we dat doen, want ik hou van de show!"

Of dat vierde seizoen nou snel komt of niet, mogelijk wordt onze honger tijdelijk gestild met een special. Dit vertelde Freeman aan Cultbox. "Mark Gatiss heeft me er helemaal enthousiast over gemaakt. Maar er is in ieder geval een geweldig plan voor een eenmalige special. Toen ik die plannen hoorde dacht ik, 'We moeten dit doen!' Helaas weet ik niet of dat ook zal gebeuren. Maar het idee is fantastisch, je mond gaat ervan wateren. Maar of we dat ook zullen realiseren?"

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen