search
Invasie in trailer 'Crisis on Earth-X' met nazi DC-helden
Series / Trailer

Invasie in trailer 'Crisis on Earth-X' met nazi DC-helden

Arrowverse met nazi Supergirl.The CW heeft de eerste volledige trailer onthuld voor de DC cross-over afleveringen onder de titel Crisis on Earth-X. In de Arrowverse-beelden zien we hoe de bruiloft van Barry Allen (Grant Gustin) en Iris West (Candice Patton) wordt verstoord door nazi's. Uiteraard is dit een cross-over van de series Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow.

Earth-X is een van de vele alternatieve werelden in het Multiverse van DC. In die wereld hebben de Duitsers de Tweede Wereldoorlog gewonnen en beschikken daardoor over de superhelden, die uiteraard voor de heersende macht vechten. In die wereld worden nieuwe helden en slechteriken als The Ray en Overgirl gepresenteerd.

Crisis on Earth-X zal de grootste verzameling DC-helden bij elkaar laten zien in een live action tv-serie. Check onderstaande foto maar:Er zijn vier afleveringen in de Crisis on Earth-X reeks verspreid over twee avonden. De eerste afleveringen vallen binnen de seizoenen van Supergirl en Arrow, en worden uitgezonden op 27 november. Een dag later wordt de vierluik afgerond tijdens de seizoenen van The Flash en Legends of Tomorrow.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen