search

Ons nieuws van dinsdag 21 november 2017

Breckin Meyer gecast in 'Designated Survivor' S2
Series / Nieuws

Breckin Meyer gecast in 'Designated Survivor' S2

Hij zal het broertje van hoofdpersonage Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) spelen in de serie.

Breckin Meyer (Men at Work, Franklin & Bash) heeft een rol bemachtigd in ABC-serie Designated Survivor, aldus Deadline. Meyer zal de rol spelen van Trey Kirkman, die qua karakter wordt beschreven als het tegenovergestelde van zijn oudere broer Tom Kirkman, die wordt gespeeld door hoofdrolspeler Kiefer Sutherland. Trey wordt verder omschreven als slim en sociaal, en heeft daarnaast een succesvolle carrière in de financiële wereld. Trey en Tom hebben elkaar al jaren niet gezien, maar wanneer ze elkaar weer ontmoeten gaat Trey een steeds grotere rol spelen als adviseur van zijn broer.

Designated Survivor gaat over Tom Kirkman (Sutherland), een congreslid die van het een op het andere moment wordt benoemd tot president van de Verenigde Staten, na een rampzalige aanval op het Kapitool in Washington. Kirkman moet er alles aan doen om het land en zijn gezin intact te houden, en moet daarnaast zien uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor de terroristische daad.

Naast Sutherland en Meyer zijn er in Designated Survivor ook rollen weggelegd voor Natascha McElhone (als Alex Kirkman), Adan Canto (als Aaron Shore), Italia Ricci (als Emily Rhodes), LaMonica Garrett (als Mike Ritter), Kal Penn (als Seth Wright) en Maggie Q (als Hannah Wells).

Designated Survivor een productie van The Mark Gordon Company en ABC Studios. De serie werd bedacht door David Guggenheim, die ook dienst doet als uitvoerend producent. Andere producenten zijn Simon Kinberg, Mark Gordon, Keith Eisner, Jeff Melvoin, Nick Pepper, Suzan Bymel, Aditya Sood en Kiefer Sutherland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Invasie in trailer 'Crisis on Earth-X' met nazi DC-helden
Series / Trailer

Invasie in trailer 'Crisis on Earth-X' met nazi DC-helden

Arrowverse met nazi Supergirl.



The CW heeft de eerste volledige trailer onthuld voor de DC cross-over afleveringen onder de titel Crisis on Earth-X. In de Arrowverse-beelden zien we hoe de bruiloft van Barry Allen (Grant Gustin) en Iris West (Candice Patton) wordt verstoord door nazi's. Uiteraard is dit een cross-over van de series Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow.

Earth-X is een van de vele alternatieve werelden in het Multiverse van DC. In die wereld hebben de Duitsers de Tweede Wereldoorlog gewonnen en beschikken daardoor over de superhelden, die uiteraard voor de heersende macht vechten. In die wereld worden nieuwe helden en slechteriken als The Ray en Overgirl gepresenteerd.

Crisis on Earth-X zal de grootste verzameling DC-helden bij elkaar laten zien in een live action tv-serie. Check onderstaande foto maar:



Er zijn vier afleveringen in de Crisis on Earth-X reeks verspreid over twee avonden. De eerste afleveringen vallen binnen de seizoenen van Supergirl en Arrow, en worden uitgezonden op 27 november. Een dag later wordt de vierluik afgerond tijdens de seizoenen van The Flash en Legends of Tomorrow.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste clip kerstspecial 'Doctor Who'
Series / Video/clip/featurette

Eerste clip kerstspecial 'Doctor Who'

Twee Doctors en een soldaat in de TARDIS.

Er is een clip vrijgegeven van de kerstspecial van Doctor Who. Daarin betreedt de eerste Doctor (ditmaal gespeeld door David Bradley) voor het eerst de TARDIS van de twaalfde Doctor (Peter Capaldi. Daarnaast zien we ook Mark Gatiss, die een hoofdrol heeft en ziet dat de telefooncel van binnen een heel stuk groter is dan de buitenkant.



In deze aflevering zien we dat twee Doctors gestrand raken in een afschrikwekkend sneeuwlandschap. Beiden staan op het randje van regeneratie en willen niet. Ondertussen is er een Britse legerkapitein die uit de loopgraven werd gehaald om ook even niet te hoeven sterven. Tegen die achtergrond proberen de Doctors en de soldaat het verleden onder ogen te zien en ook te beslissen over de toekomst.

Wat die toekomst brengt weten we al: er komt een nieuwe Doctor, ditmaal gespeeld door Jodie Whitaker. Onder haar slaat de BBC-serie een nieuwe richting in.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jeffrey Tambor stopt met 'Transparant'
Series / Nieuws

Jeffrey Tambor stopt met 'Transparant'

Wegens - wat hem betreft onterechte - beschuldigingen van seksuele intimidatie.

Acteur Jeffrey Tambor zit flink in de problemen. Hij keert niet terug voor het vijfde seizoen van Amazon-serie Transparant en wordt ondertussen beschuldigd van seksuele intimidatie. Recentelijk nog door actrice Trace Lysette. Daarop liet Amazon weten de beschuldigingen te onderzoeken en laat Tambor weten niet terug te keren.

"Het spelen van de rol van Maura Pfefferman in Transparant is een van de grootste privileges en creatieve ervaringen van mijn leven geweest. Maar de afgelopen weken is duidelijk geworden dat dit niet langer de baan is waar ik vier jaar geleden voor tekende. Ik heb al mijn diepe spijt betuigd als iemand mijn gedrag als agressief gezien heeft, maar het idee dat ik iemand bewust lastig zou vallen is simpelweg niet waar. Gezien de sfeer die nu op de set heerst, kan ik me niet voorstellen dat een terugkeer naar Transparant mogelijk is."

Het is nog niet zeker hoe men verder gaat. Of dit eventueel gevolgen heeft voor de opnames van het vijfde seizoen van Netflix-serie Arrested Development, waarin Tambor ook een hoofdrol speelt, is niet zeker.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.