Breckin Meyer gecast in 'Designated Survivor' S2

Hij zal het broertje van hoofdpersonage Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) spelen in de serie.

Zilko Tarici, 21-11-2017 14:45

Breckin Meyer (Men at Work, Franklin & Bash) heeft een rol bemachtigd in ABC-serie Designated Survivor, aldus Deadline. Meyer zal de rol spelen van Trey Kirkman, die qua karakter wordt beschreven als het tegenovergestelde van zijn oudere broer Tom Kirkman, die wordt gespeeld door hoofdrolspeler Kiefer Sutherland. Trey wordt verder omschreven als slim en sociaal, en heeft daarnaast een succesvolle carrière in de financiële wereld. Trey en Tom hebben elkaar al jaren niet gezien, maar wanneer ze elkaar weer ontmoeten gaat Trey een steeds grotere rol spelen als adviseur van zijn broer.
Designated Survivor gaat over Tom Kirkman (Sutherland), een congreslid die van het een op het andere moment wordt benoemd tot president van de Verenigde Staten, na een rampzalige aanval op het Kapitool in Washington. Kirkman moet er alles aan doen om het land en zijn gezin intact te houden, en moet daarnaast zien uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor de terroristische daad.

Naast Sutherland en Meyer zijn er in Designated Survivor ook rollen weggelegd voor Natascha McElhone (als Alex Kirkman), Adan Canto (als Aaron Shore), Italia Ricci (als Emily Rhodes), LaMonica Garrett (als Mike Ritter), Kal Penn (als Seth Wright) en Maggie Q (als Hannah Wells).

Designated Survivor een productie van The Mark Gordon Company en ABC Studios. De serie werd bedacht door David Guggenheim, die ook dienst doet als uitvoerend producent. Andere producenten zijn Simon Kinberg, Mark Gordon, Keith Eisner, Jeff Melvoin, Nick Pepper, Suzan Bymel, Aditya Sood en Kiefer Sutherland.


Bron: Deadline

Lees meer over: Kiefer Sutherland, Breckin Meyer, Designated Survivor, Men at Work, Franklin and Bash

Populair nieuws