Eerste 17 minuten 'Agents of S.H.I.E.L.D.' seizoen 5 onthuld!

Ze gaan de ruimte in!

Bram de Groot, 27-11-2017 08:00


Seizoen 5 van Agents of S.H.I.E.L.D. trapt op vrijdag 1 december af op de zender ABC. Dit doet de Marevl-serie met een twee uur durende dubbelaflevering met de titel "Orientation". Hierboven zie je de eerste 17 minuten uit die episode!

De aftrap wordt als volgt omschreven: "Coulson en het team zijn gestrand in een mysterieus schip, ver de ruimte in. En dit is slechts het begin van de nachtmerrie die er aankomt."

In het nieuwe seizoen zijn er rollen voor Clark Gregg als Agent Phil Coulson, Ming-Na Wen als Agent Melinda May, Chloe Bennet als Daisy Johnson, Iain De Caestecker als Agent Leo Fitz, Elizabeth Henstridge als Agent Jemma Simmons, Henry Simmons als Agent Alphonso "Mack" MacKenzie en Natalia Cordova-Buckley als Elena "Yo-Yo" Rodriguez.

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.'s derde aflevering heet "A Life Spent" en is te zien op 8 december en is ook al omschreven: "Daisy besluit Simmons te redden, ook al betekent dit dat ze alles op het spel zal moeten zetten."

Bron: Marvel Entertainment

Lees meer over: agents of shield, marvel studios, abc, superhelden, shield, marvel, seizoen 4, Clark Gregg, skye, phil coulsen, antoine triplett, Drea de Matteo, Karla Faye Gideon, 2017, Chloe Bennet

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in