Onweerstaanbare teaser 'Altered Carbon'

Onweerstaanbare teaser 'Altered Carbon'

Netflix licht een tipje van de sluier op van de peperdure serie.

Jim Pedd, 4 december 2017 om 14:23

Netflix heeft een korte teaser vrijgegeven voor Altered Carbon. Deze peperdure science fiction serie geldt als een prestigeproject voor het streamingkanaal, dat er naar verluidt 7 miljoen dollar per aflevering in steekt. De serie wordt gebaseerd op een gelijknamig boek van Richard Morgan uit 2002.
Het geheel speelt zich af in een futuristische stad, waarin de armen in donkere en vieze wijken wonen. De rijken wonen letterlijk boven de wolken, in gigantische wolkenkrabbers. Voor hen is het leven oneindig: zij kunnen hun bewustzijn laten overzetten naar een gekloond lichaam, een ‘sleeve’. In de serie wordt de geest van een voormalig VN-soldaat, Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman) gedownload in een ‘sleeve’ die ooit toebehoorde aan een politieagent.

De serie krijgt tien afleverringen en zal behoorlijk wat seks bevatten lijkt het. Onderstaande video maakt namelijk duidelijk dat de sleeves onweerstaanbaar zijn. Vanaf wanneer de tien afleveringen tellende show te zien is weten we nog niet.Lees meer over: Altered Carbon, netflix, Serie, Scifi, Richard K Morgan, Joel Kinnaman

Populair nieuws