'House of Cards' keert terug met korter seizoen

'House of Cards' terug met korter seizoen

Robin Wright moet het gat opvullen.

Bram de Groot, 5 december 2017 om 08:00

Door alle gebeurtenissen rond Kevin Spacey werd de productie voor het zesde seizoen van House of Cards stilgelegd. Op dat moment zei Netflix niet door te gaan zonder Spacey, maar nu heeft Netflix aangegeven dat de productie van de hitserie in 2018 verdergaat. Dit uiteraard zonder Spacey. Zijn vertrek moet opgevangen worden door Robin Wright.
Het zesde seizoen zal ook gelijk het laatste seizoen van House of Cards betekenen. Wright zal de serie afronden als het hoofdpersonage Claire Underwood, de vrouw van Spacey's personage Francis "Frank" Underwood. De laatste lijkt te worden vermoord in het verhaal.

Van het afsluitende seizoen verschijnen niet de gebruikelijke dertien afleveringen, maar slechts acht afleveringen. Netflix hoopt hiermee de fans een waardige afsluiting te bezorgen. "We zijn verheugd om de serie af te ronden voor de fans," aldus Ted Sarandos, Chief Content Officer van Netflix.

Of de serie ook in 2018 zal verschijnen is nog niet bekend. Netflix zou ook werken aan verschillende spin-offs, waarvan er één zich zou focussen op het personage Doug Stamper van acteur Michael Kelly.

Bron: Comingsoon.net

Lees meer over: house of cards, seizoen 6, productie, netflix, kevin spacey, robin wright, frank underwood

Informatie over de serie: House of Cards

Populair nieuws