Teaser trailer Netflix' scifi-serie 'Altered Carbon'!

Trailer Netflix' scifi-serie 'Altered Carbon'!

De flitsende en ambitieuze nieuwe serie.

Bram de Groot, 11 december 2017 om 13:24

Na de korte teaser van begin deze maand heeft Netflix ook een langere trailer online gezet voor Altered Carbon, de sciencefictionserie die zich driehonderd jaar in de toekomst afspeelt.
Met rollen voor Joel Kinnaman, James Purefoy, Byron Mann, Chris Conner en Martha Higareda en tien afleveringen debuteert Altered Carbon op 2 februari op de betaalzender. Hieronder de fraaie nieuwe beelden.


Altered Carbon toont een intrigerend verhaal van moord, liefde, seks en verraad in een samenleving die heel anders is dan onze huidige. Zo kan het menselijk bewustzijn worden gedigitaliseerd waarmee deze bijvoorbeeld ook getransporteerd kan worden naar andere lichamen. Dood is geen 100 procent gegeven meer.

De serie volgt het personage Takeshi Kovacs, een eenzame soldaat van een groep interstellaire strijders die verslagen werd tijdens een opstand tegen de nieuwe wereld. Nadat zijn geest eeuwenlang in ijs is bewaard is, geeft de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans. In ruil moet Kovacs een moord oplossen, die van Bancroft zelf.


Bron: Netflix

Lees meer over: Altered Carbon, Joel Kinnaman, James Purefoy, Byron Mann, Netflix, Trailer

Populair nieuws