search
Trailer en premièredatum 'Homeland' S7 onthuld
Series / Trailer

Trailer en premièredatum 'Homeland' S7 onthuld

Claire Danes en Mandy Patinkin spelen wederom de hoofdrollen in de bekroonde serie.

Showtime heeft aangekondigd dat het zevende seizoen van de met Emmy's en Golden Globes bekroonde dramaserie Homeland op zondag 11 februari van start zal gaan. Daarnaast is de eerste trailer vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken!


De hoofdrollen in het nieuwe seizoen worden wederom vervuld door Claire Danes en Mandy Patinkin. Ze worden vergezeld door namen als Elizabeth Marvel, Linus Roache, Maury Sterling en Jake Weber. Nieuwkomer is de gelauwerde acteur Morgan Spector (Boardwalk Empire). De opnames van Homeland S7 vinden momenteel plaats in Richmond, Virginia.

Aan het einde van het zesde seizoen zagen we hoe president Keane (Marvel), na een aanslag op haar leven, haar belofte aan Carrie (Danes) brak door 200 leden van de Amerikaanse veiligheidsdiensten te arresteren zonder verstrekkende gevolgen. Onder de arrestanten zat ook Saul Berenson (Patinkin). Aan het begin van seizoen zeven, heeft Carrie het Witte Huis verlaten en woont ze samen met haar zus Maggie (Amy Hargreaves) om het op te nemen tegen de Keane-regering.

Homeland is een productie van Fox 21 Television Studios en Showtime en werd ontwikkeld door Alex Gansa en Howard Gordon. De serie is gebaseerd op de Israëlische serie Prisoners of War van Gideon Raff.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen