search
'Dirk Gently' komt na twee seizoenen tot een einde
Series / Nieuws

'Dirk Gently' komt na twee seizoenen tot een einde

De kijkcijfers waren te laag.

Als je fan bent van mysteries waarin alles aan elkaar verbonden is, dan hou je vast van de serie Dirk Gently's Holistic Detective Agency. Alleen moeten we je ook teleurstellen: BBC heeft de serie geannuleerd. Dat nadat het tweede seizoen tot een einde kwam en het mysterie van Wendimoor afrondde.


Waarom de serie niet verder gaat is niet zeker, al lijken kijkcijfers een prominente rol te spelen in de keuze. De finale werd op BBC America door slechts 250.000 mensen bekeken, wat wel heel erg weinig is. Over de keuze om niet verder te gaan met de productie, zei de BBC nog het volgende:

"We zijn meer dan trots op deze briljante serie en waarderen het werk van het buitengewone team dat het maakte, waaronder Max Landis, Samuel Barnett, Elijah Wood en vele anderen, enorm. Het was een voorrecht om met deze getalenteerde en toegewijde groep schrijvers, producenten en acteurs te mogen werken aan deze twee seizoenen van Dirk. Ook bedankt aan de gepassioneerde fans wereldwijd die deze fantastische nieuwe wereld omarmden."

Vanaf 5 januari is het tweede seizoen op Netflix te streamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen