search

Ons nieuws van woensdag 20 december 2017

Nieuwe hoofdrolspelers 'Narcos' bekend
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe hoofdrolspelers 'Narcos' bekend

Diego Luna en Michael Peña nemen het stokje van Pedro Pascal over.

Netflix komt met een vierde seizoen van Narcos, waarin de boel naar Mexico verhuist. Ditmaal zijn er nieuwe hoofdrolspelers en is Pedro Pascal, zoals verwacht, klaar. Niemand minder dan Diego Luna en Michael Peña nemen het blijkens een toffe video over.



Het concept van Narcos wordt voor een tweede keer in vier seizoenen tijd flink opgeschud. Waar seizoen één en twee om de strijd tegen Pablo Escobar draaiden, ging het derde seizoen om de strijd met het Cali Cartel. En met de vierde reeks wordt gekeken naar het Guadalajara cartel.

Netflix heeft overigens al laten weten dat het nieuwe seizoen in de loop van 2018 te zien zal zijn. De productie verliep tot nu toe wat apart: een locatiescout werd in Mexico vermoord door een onbekende partij, wat mogelijk te maken heeft met de serie en zijn thema's.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Office' krijgt mogelijk revival
Series / Nieuws

'The Office' krijgt mogelijk revival

Ook deze serie moet eraan geloven.

NBC werkt aan een revival van de serie The Office. Die zou tijdens het televisieseizoen van 2018 en 2019 te zien moeten zijn en moet een "mix van nieuwe en oude castleden" bevatten. Zo schijnen Steve Carell en John Krasinski niet terug te keren, maar wel andere castleden.

The Office is gebaseerd op de gelijknamige Britse serie en draait om de belevenissen van een groep kantoormedewerkers. Zij proberen elk op hun eigen manier iets van het leven op kantoor te maken, soms met succes en soms met iets minder succes.

In de Verenigde Staten was de serie tussen 2005 en 2013 te zien en werden er in totaal 188 afleveringen gemaakt. De show was vooral in zijn beginjaren erg succesvol, en werd later iets minder goed gemaakt. De serie is verder de zoveelste die terugkeert naar televisie de afgelopen tijd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cast kent einde 'Game of Thrones' niet
Series / Nieuws

Cast kent einde 'Game of Thrones' niet

Niemand weet hoe de show van HBO eindigt.

Game of Thrones en spoilers zijn een moeilijke combinatie. HBO heeft in een poging om spoilers te voorkomen, besloten meerdere eindes van de serie op te nemen. Daarmee zouden de productiekosten wel een stuk hoger zijn, maar het lijkt nodig te zijn om te voorkomen dat fans vroeg weten wie het einde van de serie halen en wie niet.

"Er zijn meerdere eindes geschreven. Dus niemand van de cast kent het echte einde. Als er iets gelekt wordt, geloof het maar niet, want het klopt waarschijnlijk toch niet," aldus actrice Emilia Clarke in een statement tegenover The Telegraph. Ze ging niet in op de drastische maatregelen die genomen zouden zijn om lekken te voorkomen.

Naar het schijnt kreeg de cast bijvoorbeeld geen echte scenario's geleverd. Clarke wilde dat dus niet bevestigen maar vertelde wel: "Er is een extreem strikt sociaal media verbod dit jaar, omdat mensen het niet mogen lekken. Het is heel frustrerend als dat gebeurt."

De opnames vinden op dit moment plaats en duren tot de zomer van komend jaar. De serie gaat in 2019 weer verder.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dirk Gently' komt na twee seizoenen tot een einde
Series / Nieuws

'Dirk Gently' komt na twee seizoenen tot een einde

De kijkcijfers waren te laag.

Als je fan bent van mysteries waarin alles aan elkaar verbonden is, dan hou je vast van de serie Dirk Gently's Holistic Detective Agency. Alleen moeten we je ook teleurstellen: BBC heeft de serie geannuleerd. Dat nadat het tweede seizoen tot een einde kwam en het mysterie van Wendimoor afrondde.

Waarom de serie niet verder gaat is niet zeker, al lijken kijkcijfers een prominente rol te spelen in de keuze. De finale werd op BBC America door slechts 250.000 mensen bekeken, wat wel heel erg weinig is. Over de keuze om niet verder te gaan met de productie, zei de BBC nog het volgende:

"We zijn meer dan trots op deze briljante serie en waarderen het werk van het buitengewone team dat het maakte, waaronder Max Landis, Samuel Barnett, Elijah Wood en vele anderen, enorm. Het was een voorrecht om met deze getalenteerde en toegewijde groep schrijvers, producenten en acteurs te mogen werken aan deze twee seizoenen van Dirk. Ook bedankt aan de gepassioneerde fans wereldwijd die deze fantastische nieuwe wereld omarmden."

Vanaf 5 januari is het tweede seizoen op Netflix te streamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen