Showrunner over reset 'Narcos'

Showrunner over reset 'Narcos'

Het vierde seizoen gooit de boel helemaal om.

Jim Pedd, 27 december 2017 om 13:02

Netflix bevestigde vorige week dat het vierde seizoen van Narcos overhoop gehaald wordt. Nieuwe acteurs, een nieuwe locatie en een nieuw kartel. Acteur Pedro Pascal vertrekt en wordt opgevolgd door Diego Luna en Michael Peña. Nieuwe details over het seizoen laten zien wat we mogen verwachten.
Showrunner Eric Newman sprak met The Hollywood Reporter over het seizoen. “Kijk, de oorsprong van het Guadalajara kartel ligt in eind jaren zeventig, begin jaren tachtig. Het Guadalajara-kartel werd in de jaren tachtig pas echt sterk, en concurreerde toen met de Colombiaanse kartels. Dus we keren een beetje terug in de tijd. De Mexicaanse kartels begonnen met wiet en heroïne en daarna cocaïne, wat ze kochten van de Colombianen. Daar zagen we al iets van in het derde seizoen met het personage Amado Carillo Fuentes (aka Lord of the Skies) en zijn Juarez kartel. Maar de berichten dat we ons in het vierde seizoen op Juarez zouden focussen, kloppen dus niet.”

Het nieuwe seizoen zal dus in de jaren zeventig en tachtig gesitueerd zijn en niet in de jaren negentig, waar we Javier Peña achterlieten.

Bron: THR

Lees meer over: Narcos, Seizoen 4, Netflix, Pedro Pascal, Diego Luna, Michael Pena

Informatie over de serie: Narcos

Populair nieuws