Vierde seizoen 'Fargo' in 2019

Vierde seizoen 'Fargo' in 2019

Nog even wachten...

Jim Pedd, 9 januari 2018 08:00

Ondanks dat het derde seizoen van FX-serie Fargo iets minder aansprekend is dan de eerste twee en het er even op leek dat showrunner Noah Hawley er geen zin meer in had, blijkt niets minder waar te zijn. FX laat weten dat de showrunner een fenomenaal idee heeft dat in 2019 op tv uitgezonden zou kunnen worden.
Er is formeel nog helemaal niets besteld, maar tijdens de TCA Press Tour, vertelde CEO John Landgraf dat er gewerkt wordt aan een vierde seizoen. “Nee hoor, het is niet voorbij,” begon hij volgens The Hollywood Reporter. “Noah Hawley heeft me verteld dat hij een enorm opwindend idee heeft voor een vierde cyclus van Fargo. Het plan is om dat in 2019 klaar te hebben. Ik focus me nu echter op 2018. Maar ondertussen is het dus wel de verwachting dat er meer Fargo volgt in 2019.”

Er is nog helemaal niets bekend over de eventuele vierde reeks. Waar het eerste seizoen zich in 2006 afspeelde, het tweede in de jaren 1970 en het derde in 2010, zou een vierde reeks zich mogelijk in de toekomst afspelen. Zeker is dat uiteraard niet.

Bron: THR

Lees meer over: Fargo, FX, Vierde seizoen, Noah Hawley

Informatie over de serie: Fargo

Populair nieuws