search
ABC-chef over toekomst MCU-series
Series / Nieuws

ABC-chef over toekomst MCU-series

Bestaat die nog wel?

Channing Dungey, de voorzitter van ABC Entertainment, verscheen ten tonele van de Television Critics Association en sprak over de toekomst van Marvel op het netwerk, gezien de samenvoeging van Fox en Disney. Tegenover de site Slashfilm blijft ze positief over de series, maar niet zeker over de toekomst.


"We zijn erg blij met dit seizoen van SHIELD. Het wordt erg creatief aangepakt en ik vind het sterker dan ooit als ik eerlijk ben. Waar ik echt naar uit kijk, is wat de producenten al willen doen sinds de tweede helft van het seizoen. Ik kijk heel erg uit naar wat ze willen voor het zesde seizoen en beter kunnen vaststellen wat we moeten doen, of we een nieuw seizoen willen maken of niet," aldus Dungey.

Het moeilijkste is nog de vraag wat ABC moet blijven maken en wat niet. Met Inhumans bleek dat niet alles dat Marvel maakt goud is uiteindelijk. "We hebben nog niet besloten of we Inhumans een nieuw seizoen geven. Maar de cijfers vonden we, als ik eerlijk ben, niet zo goed als gehoopt. Dus er is nog niets officieels te vertellen hierover."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen