search
Bekende locatie in gevaar in S8 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Bekende locatie in gevaar in S8 'Game of Thrones'

De HBO-serie gaat in 2019 verder.

Lees dit artikel alleen als je geen probleem hebt met spoilers. Anders hebben we hier nog even een trailer van het zevende seizoen om van te genieten.



De site Watchers on the Wall schrijft over het achtste seizoen van HBO-hit Game of Thrones. Volgens de site vond een deel van de opnames plaats in Ierland, waar opnames gemaakt zouden zijn in Moneyglass, dat dient als interieur en exterieur voor Winterfell. De opening zou daar plaatsvinden, waar de Night King en zijn leger aanvallen.

Naar het schijnt wordt de complete locatie dan ook vernietigd in dit seizoen. De Night King en zijn zombies vallen immers het Noorden eerst binnen en komen daarmee onherroepelijk langs het al zo lang door gevaren geteisterde thuis van de familie Stark. Interessant is overigens het detail dat het seizoen begint in een dorpje dat binnen het directe protectoraat van Winterfell valt.

Dan zou de serie voor het eerst echt het perspectief van de gewone mens laten zien. Of dat ook echt zo is merken we in 2019 pas, want zo lang moeten we nog wachten op de nieuwe reeks.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen