search
Pilot 'The Witcher' al af
Series / Nieuws

Pilot 'The Witcher' al af

Er wordt voortvarend gewerkt aan het prestigeproject van Netflix.

Showrunner en schrijfster Lauren Schmidt Hissrich gaat voortvarend te werk met The Witcher. Ze mag de beroemde boekenreeks van Andrzej Sapkowski verfilmen en schijnt het budget te krijgen dat de serie een equivalent van Game of Thrones kan maken. Vandaag is de pilot al af.


De serie vertelt het verhaal van Geralt van Riva, een gemuteerde monsterjager, in zijn universum bekend als een Witcher. Hij neemt het op tegen gevaarlijke wezens, maar lost ook misdrijven op en zorgt ervoor dat de wereld een veiligere plek is.


Dat het script van de pilot nu al af is, gaat wel heel snel. Dat impliceert namelijk dat het vermoedelijk niet meer zo heel lang hoeft te duren, voordat fans meer horen over de serie. Concrete informatie is er namelijk nog maar weinig. Maar tegelijk benadrukte Hissrich overigens wel dat de pilot nog herschreven moet worden.

Nu HBO's Game of Thrones bijna voorbij is, staan zowel Netflix als Amazon klaar om dat gat te vullen. Amazon maakt een Lord of the Rings-serie en Netflix dus deze.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen