search
'Game of Thrones' terug in april 2019
Series / Nieuws

'Game of Thrones' terug in april 2019

Eindelijk weten we meer over de premièredatum.

HBO bevestigde al dat het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones pas in 2019 terug zou keren. Toen was nog niet duidelijk wanneer, maar daar brengt actrice [url2=https://www.serietotaal.nl/persoon/103/maisie-williams]Maisie Williams[/url] verandering in. In een interview met Metro vertelde Williams dat de serie in april volgend jaar terug keert.


"We ronden af in december en zenden de eerste aflevering in april uit," begon Williams. "Dat is een periode van vier maanden voor deze gigantische afleveringen. Er gaat veel zitten in de finale edit. Je wil dit seizoen niet overhaast maken. We zijn het aan ons publiek en aan onze fans verschuldigd om dit seizoen het aller beste wat mogelijk is te leveren."

Voor haar personage Arya heeft ze ook wel plannen: "ik heb altijd gezegd dat ik wil dat ze vrede vindt. De dingen die haar drijven in dit verhaal zijn erg bitter, verdraaid en agressief geweest tot nu toe. Ik zou het geweldig vinden als Arya haar echte ik vindt en die haat en wraakzucht los kan laten. Ik wil dat ze gelukkig wordt."

Of dat gaat gebeuren is niet zeker, de makers kennende krijgt niemand echt een gelukkig einde. Daarvoor moet sowieso eerst de Night King verslagen worden. Dat 't zal lukken staat buiten kijf, maar de vraag is nog wie die strijd overleeft en wie niet.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen