Mensetende leeuwen in de trailer van het nieuwe seizoen van 'A Series of Unfortunate Events'

Eerste promo S2 A Series of Unfortunate Event!

Olaf gaat het de Baudelaire's moeilijk maken.

Jim Pedd, 14 februari 2018 om 17:01

Graaf Olaf belooft meer geweld, vuur en wanhoop voor de Baudelaire wezen in het tweede seizoen van A Series of Unfortunate Events. De succesvolle serie gebaseerd op de boeken van Lemony Snickett neemt ons dit jaar opnieuw mee in deze zwarte komedie waarin Graaf Olaf niets schuwt om de erfenis van de Baudelaire wezen, Violet, Klaus en baby Sunny, in handen te krijgen.
In de strijd waarin zij Graaf Olafs snode plannen dwarsbomen en zijn vele vermommingen ontmaskeren ontdekken de broer en zussen nieuwe aanwijzingen over de mysterieuze dood van hun ouders. Iedere aflevering komen nieuwe familiegeheimen boven water die wijzen op een geheime organisatie.

Het tweede seizoen heeft tien afleveringen van een uur en zal op 30 maart exclusief op Netflix te zien zijn. Hoofdrolspelers Neil Patrick Harris, Malina Weissman, Louis Hynes en Patrick Warburton keren terug voor het nieuwe seizoen. Nathan Fillion, bekend van Firefly en Castle, is een nieuwe toevoeging aan seizoen twee.Lees meer over: A Series of Unfortunate Events, Netflix, Promo, Neil Patrick Harris

Populair nieuws