Volledige trailer 'Star Wars Rebels'!

Het is 4 mei! Meer duidelijk over de Star Wars animatieserie, mét Obi-Wan Kenobi!

Bram de Groot, 04-05-2014 11:20


Het is 4 mei! Walt Disney heeft twee trailers - een korte (hierboven) en een langere (hieronder) - van de animatieserie Star Wars Rebels online gezet. In deze meerdelige serie, geproduceerd door Lucasfilm en Lucasfilm Animation, wordt duidelijk wat er is gebeurd tussen de films Episode III: Revenge of the Sith (2005) en Episode IV: A New Hope (1977).

Rebels focust zich op Sabine, Kanan, Hera, Ezra, Zeb en Chopper. Ze vormen een kleine groep helden die proberen te overleven in een tijd dat de Empire heerst over het heelal. In de serie zou ook een rol zijn weggelegd voor de bekende Jedi-meester Jedi Obi-Wan Kenobi, die in de filmsaga een hoofdrol heeft.

In het najaar verschijnt de eerste één uur durende aflevering van Star Wars Rebels op Disney Channel en de aansluitende serie wordt vervolgens uitgezonden door Disney XD. De fans kunnen zich voorlopig nog vermaken met het laatste seizoen van Star Wars: The Clone Wars, die reeds via de Amerikaanse versie van Netflix te verkrijgen is.


Bron: CBM

Lees meer over: star wars rebels, star wars, animatieserie, Kanan, jedi, Obi Wan Kenobi, disney, trailer, volledig, 2014, najaar

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Recensie HBO Max-serie 'Succession' seizoen 4

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix