search
Netflix trekt na 1 seizoen stekker uit 'Disjointed'
Series / Nieuws

Netflix trekt na 1 seizoen stekker uit 'Disjointed'

Kan Warner Bros. TV er een ander onderkomen voor vinden?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Netflix heeft bekend gemaakt dat het geen toekomst meer ziet voor de serie 'Disjointed'. Lange tijd leek er alsnog een tweede seizoen van de reeks te komen bij de populaire streaming service, maar deze hoop wordt nu volledig de grond ingedrukt.


De multi-camera sitcom kon nochtans rekenen op een aantrekkelijke cast en een goed team. Ster van de serie is uiteraard Kathy Bates. Het creatieve brein achter Disjointed kwam van Chuck Lorre, David Javerbaum en Warner Bros. TV. Deze laatste heeft ondertussen aangegeven de hoop te koesteren om de reeks alsnog bij een ander netwerk onder te kunnen brengen.

Buiten Bates bestaat de cast van Disjointed nog uit Aaron Moten, Elizabeth Alderfer evenals Tone Bell en Elizabeth Ho. In eerste instantie leek Netflix heel veel vertrouwen te hebben gehad in de reeks. Het eerste deel werd dan ook meteen goedgekeurd voor 20 afleveringen waarvan de tweede helft wordt uitgezonden vanaf januari van dit jaar. Blijkbaar weet de serie de verwachtingen bij Netflix nu toch niet helemaal in te lossen.

Ben jij een fan van Disjointed en zou je ze graag verder zien gaan bij een ander netwerk?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen