Rick's hand moet eraf in 'The Walking Dead'

Rick's hand moet eraf in 'The Walking Dead'

Bedenker Robert Kirkman betreurt de keuze.

Bram de Groot, 20 februari 2018 om 22:02

The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman is als schrijver van verschillende afleveringen betrokken bij de tv-serie gebaseerd op zijn werk. Veel van zijn werk uit de comics is ook daadwerkelijk overgenomen in de serie, maar er is een ding die hij betreurt.
Gedurende een gesprek met fans tijdens de Walker Stalker Cruise 2018 Q&A vroeg een fan wat hij graag aan de serie zou willen veranderen. In eerste instantie maakte hij een grap dat hij het personage Carl (Chandler Riggs) twee keer zou willen doden, om vervolgens te zeggen: "Ik wil Rick's hand er vanaf hakken."

Om praktische redenen is dit in de serie nooit gebeurt. In de comics wordt de hand van het personage van Andrew Lincoln in de 28e uitgave er vanaf gehakt door The Governor. Kirkman heeft in het verleden gezegd dat hij dit uiteindelijk een erg lastige keuze vond, aangezien hij er voortdurend rekening mee moest houden in de rest van de comics. Toch ziet hij Rick graag ook zijn hand verliezen in de serie.

Het achtste seizoen van The Walking Dead keert terug op 25 februari.

Bron: Screenrant

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 8, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Norman Reedus, Daryl Dixon

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws