search

Ons nieuws van dinsdag 20 februari 2018

Rick's hand moet eraf in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Rick's hand moet eraf in 'The Walking Dead'

Bedenker Robert Kirkman betreurt de keuze.

The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman is als schrijver van verschillende afleveringen betrokken bij de tv-serie gebaseerd op zijn werk. Veel van zijn werk uit de comics is ook daadwerkelijk overgenomen in de serie, maar er is een ding die hij betreurt.

Gedurende een gesprek met fans tijdens de Walker Stalker Cruise 2018 Q&A vroeg een fan wat hij graag aan de serie zou willen veranderen. In eerste instantie maakte hij een grap dat hij het personage Carl (Chandler Riggs) twee keer zou willen doden, om vervolgens te zeggen: "Ik wil Rick's hand er vanaf hakken."

Om praktische redenen is dit in de serie nooit gebeurt. In de comics wordt de hand van het personage van Andrew Lincoln in de 28e uitgave er vanaf gehakt door The Governor. Kirkman heeft in het verleden gezegd dat hij dit uiteindelijk een erg lastige keuze vond, aangezien hij er voortdurend rekening mee moest houden in de rest van de comics. Toch ziet hij Rick graag ook zijn hand verliezen in de serie.

Het achtste seizoen van The Walking Dead keert terug op 25 februari.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer over rol Morgan in 'Fear the Walking Dead'
Series / Nieuws

Meer over rol Morgan in 'Fear the Walking Dead'

Het wordt een bizarre voortzetting van zijn reis.

Het vierde seizoen van AMC-serie Fear the Walking Dead zal voor het eerst een crossover met The Walking Dead bevatten. Morgan Jones, het personage van Lennie James, zal daarin het centrum vormen. Vandaag heeft de acteur wat verteld over de crossover.

Volgens hem wordt het "op een heel vreemde manier een voortzetting van de strijd die Morgan met zichzelf en de mensen om hem heen voert, en het vormt nog altijd onderdeel van zijn reis waarin hij op zoek is naar innerlijke rust. Alleen wordt dit verhaal niet op een typische en lineaire manier verteld."

Het personage zal overigens helemaal verdwijnen uit The Walking Dead, al is niet zeker hoe. "De reis die we gaan zien, breidt Morgan als personage flink uit. Maar het vormt echt onderdeel van zijn zoektocht naar een manier om met zichzelf om te gaan." Het personage is behoorlijk complex wat James betreft en zal alleen maar complexer worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Roswell' vindt hoofdrolspeelster
Series / Nieuws

'Roswell' vindt hoofdrolspeelster

De serie gaat er echt komen...

The CW heeft een hoofdrolspeler gevonden voor de reboot van Roswell. Actrice Jeanine Mason mag een van de hoofdrollen spelen in de serie die gebaseerd wordt op de boekenreeks Roswell High. De serie wordt gemaakt door Julie Plec, en zij moet een nieuwe draai geven aan het bronmateriaal.

Centraal staat Liz Ortecho, de dochter van twee illegale immigranten. Zij keert terug naar haar thuisstad Roswell, en komt er al snel achter dat het dorpje het centrum vormt van een regeringssamenzwering waarin buitenaardse wezens centraal staan. Een van de mensen die daarin centraal staat is een voormalig geliefde van haar, die tegenwoordig politieagent is.

De serie heeft nog geen premièredatum en het is ook niet bekend hoeveel afleveringen er komen. Mocht er meer nieuws zijn, melden we dat uiteraard.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Deze langlopende scifi-serie eindigde met één van de meest gehate finales aller tijden

  2. 2. Mysterieuze sciencefictionserie heeft Netflix al bijna 6 weken in zijn greep: is het voldoende?

  3. 3. "Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie

  4. 4. Met de beruchte 0% op Rotten Tomatoes is dit de slechtste Netflix-serie aller tijden

  5. 5. 18+ LEGO-set met bijna 1.400 steentjes beloont de nostalgische gevoelens helemaal

Bekijk alle artikelen